Accepteer jij vanaf het najaar de warmste mUnt van Limburg in je winkel? Ontdek wat LimbU voor jou kan betekenen, en wat jij voor de LimbU-gemeenschap kan betekenen!

Door LimbU te accepteren in je winkel, genereer je extra inkomsten en ontvang je nieuwe klanten. Als partner van het LimbU verzilvernetwerk draag je bij aan het verduurzamen van je stad/gemeente en de provincie omdat LimbU enkel lokaal besteed kunnen worden. En je helpt mensen en verenigingen om hun noden, behoeften en dromen om te zetten in realiteit door simpelweg LimbU te accepteren.

LimbUrgers zetten zich via LimbU samen in om Limburg nog groener en warmer te maken. Tal van uitgiftepartners in jouw stad/gemeente en in de provincie Limburg gebruiken LimbU om mensen te betrekken bij hun duurzame en sociale doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan de geregeld georganiseerde acties voor het opruimen van zwerfvuil. Voor hun betrokkenheid en deelname worden mensen en organisaties gewaardeerd in LimbU, die ze nadien besteden bij de lokale kleinhandel, of bij duurzame provinciale partners.

Bij Uitmuntend Limburg geloven we dat een duurzame gemeenschap een gezonde en uitgebreide detailhandel nodig heeft. Zo blijft het geld lokaal en stroomt het niet meteen weg naar grote multinationals in andere regio’s of landen. Lokaal winkelen is per definitie meer duurzaam en het directe klantencontact vergroot de betrokkenheid met elkaar. Lokale producenten en (klein)handelaars geven we daarom met LimbU graag een extra duwtje in de rug.

Hoe LimbU accepteren?

LimbU accepteren is heel eenvoudig. Extra investeringen in hardware zijn meestal niet nodig omdat we meerdere mogelijkheden ondersteunen. Zo ben je als handelaar, van heel klein tot wat groter, in een handomdraai LimbU verzilverpartner:

Betaalterminal
(Wordline, CCV)

Na activatie van je betaalterminal op het LimbU-netwerk, betalen je klanten met hun LimbU-betaalkaart op de betaalterminal in je winkel. De ontvangen LimbU worden enkele dagen later op je rekening gestort, in euro’s. Deze optie is voor lokale handelaars beschikbaar vanaf het najaar.

Mobiele apparaten
(Smartphone, tablet)

Via de Verzilver-App en een smartphone of tablet heb je altijd een LimbU-kassa bij de hand. Met de barcode op de LimbU-betaalkaart is betalen net zo eenvoudig als met een betaalterminal, zelfs op de wekelijkse markt. Deze optie is beschikbaar vanaf het najaar.

Webinterface
(Computer, laptop)

Met een gewone computer of laptop, internetverbinding, en eventueel een barcodescanner ben je klaar om LimbU te accepteren. Meer heb je echt niet nodig! Contacteer ons om via deze weg met LimbU te starten.

Betaalterminal
(Wordline, CCV)

Na activatie van je betaalterminal op het LimbU-netwerk, betalen je klanten met hun LimbU-betaalkaart op de betaalterminal in je winkel. De ontvangen LimbU worden enkele dagen later op je rekening gestort, in euro.

Mobiele apparaten
(Smartphone, tablet)

Via de Verzilver-App en een smartphone of tablet heb je altijd een LimbU-kassa bij de hand. Met de barcode op de LimbU-betaalkaart is betalen net zo eenvoudig als met een betaalterminal, zelfs op de wekelijkse markt.

Webinterface
(Computer, laptop)

Met een gewone computer of laptop, internetverbinding, en eventueel een barcodescanner ben je klaar om LimbU te accepteren. Meer heb je echt niet nodig!

Kosten aansluiting

Voordelen handelaar

  • Positieve klantenbinding en herkenning
  • Betalen via de bestaande betaalterminal
  • Digitaal betalen via de app of website
  • Geen extra beheerskosten
  • Onderdeel van een krachtige community

Werkwijze

  • Neem contact op met Uitmuntend Limburg om uw aansluiting op te starten
  • Vul het contract in en bezorg het terug
  • Wij zorgen voor de aansluiting van de betaalterminal
  • Download de app (iOS / Android / Windows 10) en registreer betalingen onmiddellijk

Om je kunnen aan te sluiten bij het LimbU verzilvernetwerk moet jouw stad/gemeente meedoen als uitgiftepartner. Kijk dus eerst de lijst met steden/gemeenten die meedoen na. Staat je stad/gemeente er bij, neem dan contact op met hen via onderstaande gegevens of contacteer je handelsvereniging. Zij wijzen je de weg.
Bent u een duurzame handelaar? Neem dan rechtstreeks contact op met Uitmuntend Limburg.

Duurzaam provinciaal verzilvernetwerk

We bouwen naast de gemeentelijke/stedelijke lokale detailhandelaars een duurzaam provinciaal verzilvernetwerk uit voor alle Limburgers in de domeinen beleving, sport en vrije tijd, duurzame (lokale) producten, deeleconomie, (bij)scholing en goede doelen. Deze provinciale partners sluiten 100% aan in hun missie en bedrijfsvoering bij onze drie kernwaarden: duurzaamheid, gemeenschapszin en lokale producten.

Denk je in aanmerking te komen als duurzame provinciale verzilverpartner? Maak dan snel een afspraak met ons!